Geanina de la Insula Iubirii, transformată total de operaţiile estetice. Blonda ispitită de Andy este acum brunetă şi are silicoane uriaşe

Publicat pe

După Insula Iubirii, Geanina s-a transformat complet. Blonda de 22 de ani care a venit în Thailanda alături de Costas şi care, pe parcursul emisiunii, a fost ispitită de Andy este acum brunetă şi are silicoane uriaşe.

Geanina de la Insula Iubirii, transformată total de operaţiile estetice. Blonda ispitită de Andy este acum brunetă şi are silicoane uriaşeGeanina de la Insula Iubirii, transformată total de operaţiile estetice. Blonda ispitită de Andy este acum brunetă şi are silicoane uriaşe

Geanina s-a remarcat, până acum, la Insula Iubirii prin faptul că, în primul episod al reality show-ului, îi spunea lui Costas, bărbatului alături de care a venit în Thailanda, că fără telefon se plictiseşte lângă el.

„Acasă, chiar dacă stăteam acasă amândoi toată ziua – mai aveam un telefon, mai aveam cu cine să vorbesc. Așa ne uităm unul la altul, nici nu avem ce să vorbim', a spus Geanina în emisiune.

„Acum o să se uite și o să spună că nu suntem compatibil, că ne plictisim împreună', a spus și Costas, iubitul ei, la momentul acela.

Si n-au fost compatibili. Costas a căzut în mrejele ispitei Nico, iar Geanina s-a lăsat foarte uşor ispitită de Andy.

Dacă la Insula Iubirii, Geanina era tunsă scurt şi era blondă, după emisiunea care a făcut-o celebră, tânăra de 22 de ani s-a vopsit brunetă şi şi-a lăsat părul lung. Geanina a postat pe reţelele sociale mai multe fotografii în care este greu de recunoscut. Are buzele mai mari, extensii de gene, dar şi de păr şi, cel mai vizibil, silicoane uriaşe.

Se speculează că Geanina şi Costas au încheiat relaţia după participarea la Insula Iubirii şi că schimbările sale fizice extreme se datorează unei noi poveşti de dragoste. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter