Geanina Ilieş în rolul mamei perfecte

Publicat pe

Geanina Ilieş poate fi considerată o mamă-exemplu. Îşi creşte singură băiatul în vârstă de şapte ani, este admirată pentru frumuseţea şi eleganţa ei şi are o carieră frumoasă în televiziune, în continuă ascensiune.

 

geanina-ilies-patrick-1

În afara orelor petrecute la pupitrul Observator-ului, superba prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 adoră să citească, iar cea mai recentă carte parcursă vine să îi consolideze şi mai mult relația specială pe care o are cu băiețelul ei, Patrick.

 

geanina-ilies-patrick

Este vorba de Cartea despre copii', a celebrului maestru spiritual şi filosof Osho, în care a descoperit cele mai interesante viziuni asupra modului în care este bine să comunice cu fiul ei.

Aproape orice întrebare pusă voluntar sau involuntar îşi are răspunsul în cartea lui Osho. Este, pur si simplu, un fenomen. Mă relaxează, e o plăcere să îi urmăresc logica şi uşurința exprimării. În ‘Cartea despre copii împărtăşeşte din învățămintele sale privind creşterea şi educația copilului de la vârste fragede până la maturitate', declară Geanina Ilieş.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter