Cea mai recentă apariție a lui Kim Kardashian, subiect de glume pe internet din cauza genții

Publicat pe de Oana Pantazi

Nicio apariție publică a lui Kim Kardashian nu rămâne fără ecou, pentru că, se știe, diva Instagramului adoră să șocheze, De data aceasta, cu sau fără voia ei, a creat un moment mai degrabă ilar. Geanta lui Kim Kardashian, cu o formă puțin zis ciudată, le-a alimentat imaginația fanilor ei…

Kim Kardashian a arătat impecabil. Mai puțin geanta... (LACMA Art + Film Gala)

Kim Kardashian a arătat impecabil. Mai puțin geanta… (LACMA Art + Film Gala)

Apariția divei Instagramului pe covorul roșu la un eveniment monden a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, și nu doar pentru că era o bombă sexy, ci și pentru că geanta lui Kim Kardashian era una mult prea… SF nu doar în concordanță cu ținuta aleasă, ci în general… Îmbrăcată într-o rochie creată de Tom Ford pentru Gucci, gen furou, neagră, sexy, din mătase și cu un decolteu generos, Kim Kardashian, însoțită de sora ei Kourtney, a întors multe capete.

Kim a purtat un încărcător de laptop…

Din păcate, privirile nu au rămas în partea superioară a corpului vedetei, ca de obicei, ci s-au îndreptat spre geanta pe care aceasta o purta. Probabil că vedeta de reality show ar fi fost  șocată să afle că geanta ei vintage, pe care, cu siguranță, și-a dat multă osteneală să o găsească, a fost comparată cu o piesă de echipament electric, mai bine zis, cu un accesoriu electric. Din fericire, a aflat ce impresia a lăsat abia când a ajuns acasă și a deschis internetul, unde imaginea genții ei se viralizase, zeci de meme-uri, care mai de care mai amuzante, populând Twitter-ul.

Kim Kardashian și geanta ei în formă de încărcător de laptop...

Kim Kardashian și geanta ei în formă de încărcător de laptop…

Dacă în privința rochiei părerile au fost unanime, geanta lui Kim Kardashian a înregistrat, de asemenea, unanimitate – accesoriul ales de vedetă li s-a părut tuturor ciudat. Cei mai mulți au concluzionat că seamănă cu un încărcător de laptop, iar cineva a glumit spunând că „haterii ar zice că e o geantă'. Concluzia generală a fost că, cel puțin, participanții la eveniment au avut la ce să-și încarce laptopurile, respectiv la geanta lui Kim Kardashian, care o fi ea vintage, dar e oribilă…

Foto: Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter