George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile: "Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi"

Publicat pe

Vloggerul George Buhnici, fostă vedetă Pro TV, a făcut declarații halucinante în emisiunea 'XNS' de la Antena Stars, legate de felul în care trebuie să arate o femeie la plajă, pentru a fi pe placul său. Cu soția de mână, George Buhnici le-a sfătuit pe femei să meargă la sală pentru că la plajă nu trebuie să te afișezi cu vergeturi. Afirmațiile lui George Buhnici au stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Aflat la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie 'cu celulită şi vergeturi'.

George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile: "Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi"George Buhnici, declarații halucinante. A jignit toate femeile: "Mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi"

Ce a declarat George Buhnici despre femeile care au vergeturi și merg la plajă

George Buhnici a afirmat că 'mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici'.

'Am văzut și fete care nu arată bine și nu aș vrea să se interpreteze, dar suntem la festival și putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să și fi consumat, habar n-am.

Dar, serios, mai mergeți pe la sală, fetelor. Venim la mare ca să vedem piele și aș vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală', a spus Buhnici la Antena Stars.

Citește și: Răsturnare de situație! Raluca și Walter Zenga au uitat de divorț:'Nu suntem deloc despărţiţi'

Citește și: Daniela Gyorfi a aflat, după doi ani, că tatăl ei nu mai trăiește:„Cea mai mare lovitură pentru mine’. Cum a fost anunțată de tragedie 

Citește și: Anamaria Prodan s-a pozat, din nou, în lenjerie intimă:„Eu sunt…’

George Buhnici, fascinat doar de soția sa, care „arată ca o minoră”

După aceste remarci, Buhnici a făcut și o glumă nepotrivită despre soția lui, care l-a surprins și pe reporter. Fosta vedetă Pro TV a continuat afirmând că „şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”.

'Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?', a spus George Buhnici, la XNS.

„Dar nu e minoră așa cum ai zis', a intervenit reporterul.

„Nu, nu sunt, Doamne ferește!', a clarificat Lorena Buhnici.

„Auzi, dacă îți spun vârsta reală o să înțelegi că e minoră. Dacă scazi cât i-au dat tu, cu cât are ea, minoră iese”, a continuat Buhnici.

George Buhnici: „Am combinat la mare. Trebuie să mă convingi cu altceva decât cu decolteul”

„Dacă vii la mare și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva în afară de decolteu. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!

Am combinat la mare Mâncam covrigi cu iaurt, atât îmi permiteam. Am agățat două fete în club.

Colegul meu avea o discuție intensă cu fata aia la duș și eu – eram un pic mai prost, așa – încă purtam negocieri.

La un moment dat, fata cu care purtam discuții și-a dat seama că vorbim degeaba și mi-a propus ea să trecem la fapte, ceea ce am și făcut. Deci am agățat și la mare odată, demult, în alt secol. Nu-mi aduc aminte și nici nu recunosc', a mai spus Buhnici.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă