George Burcea, replică acidă pentru Iulia Albu şi fanii ei, după ce aceştia au atacat-o pe Andreea Bălan: „Gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii...”

Publicat pe

Iulia Albu a criticat în termeni duri modul în care Andreea Bălan şi-a ţinut la curent fanii cu internările sale repetate în spital, ca urmare a problemelor apărute după operaţia de cezariană. Fashion-editorul Iulia Albu are o problemă cu coafura, machiajul şi ţinuta „cu vedere largă la cămășuța suflecată 'poale-n brau' care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă'. Replica lui George Burcea, soţul Andreei Bălan, nu a întârziat să apară şi actorul a atacat-o atât pe Iulia cât şi pe fanii acesteia, care îi susţin declaraţia.

George Burcea, replică acidă pentru Iulia Albu şi fanii ei, după ce aceştia au atacat-o pe Andreea Bălan: „Gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii...'George Burcea, replică acidă pentru Iulia Albu şi fanii ei, după ce aceştia au atacat-o pe Andreea Bălan: „Gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii...'

„Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit'… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că POATE și de aici și frustrarea voastră, din NEPUTINȚĂ.

Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România', va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață'.

Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu'… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu'.

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos' la voi, că voi nu este' că vedetele alea rele care nu vrea' dăcât' atenție. E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya.', a scris George Burcea, într-un comentariu la postarea Iuliei Albu de pe Facebook.

Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii

Pe 4 martie, Andreea Bălan a născut încă o fetiţă, printr-o operaţie de cezariană în timpul căreia a fost la un pas să-şi piardă viaţa. Cântăreaţa a făcut stop cardio-respirator pe masa de operaţie, însă când credea că a depăsit pericolul, a ajuns din nou la spital. Complicaţiile post-operatorii au mai trimis-o de câteva ori pe mâna chirurgului.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter