George Clooney il da ca favorit la Oscar pe Daniel Day-Lewis

Publicat pe

Actorul George Clooney, aflat in lupta pentru castigarea unui Oscar, a marturisit ca nu are nicio sansa in fata irlandezului Daniel Day-Lewis si compara situatia in care se afla cu cea a candidatilor Hillary Clinton si Barack Obama.

„Pentru mine, e ca si pentru Hillary Clinton', a declarat pentru Time fostul protagonist al „Spitalului de urgenta', nominalizat la Premiul Oscar pentru rolul din thrillerul „Michel Clayton'. „Daca nu ar fi candidat si Barak Obama, ar fi fost perfect pentru ea'.

George Clooney

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite, considerata favorita pentru a reprezenta Partidul Democrat la alegerile prezidentiale din luna noiembrie trebuie sa castige neaparat alegerile preliminare din Texas si Ohaio pentru a-si pastra sansele.

Sustinator al lui Obama inca de la inceputul campaniei, Clonney, 46 de ani, are un Oscar pentru rol secundar castigat in 2006 pentru „Syriana'.

Daniel Day-Lewis este considerat favorit al categoriei Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul magnatului fara scupule din „There Wille Be Blood”. Si Lewis mai are un Oscar in palmares, obtinut in urma cu 18 ani pentru rolul din „My Left Foot'.

Foto: www.clooneyfiles.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter