George Clooney, mesagerul pacii

Publicat pe

George Clooney a fost numit Ambasador al pacii, responsabilitatea fiindu-i incredintata de Secretarul general al Natiunilor Unite, Ban Ki-Moon.

Unul dintre cei mai sexy barbati, George Clooney continua sa surprinda. Este castigator de Oscar, un ecologist convins, Cavaler al Artelor, iar incepand cu 31 ianuarie isi va lua in primire functia de Ambasador al pacii.

George Clooney

Actorul s-a implicat de mai mult timp in diverse actiuni menite sa aduca pacea in zonele de conflict, fiind cunoscut drept unul dintre cei care au militat pentru scoaterea zonei Darfur din criza in care se afla.

Clooney a mers la fata locului, realizand un reportaj si creand o organizatie care i-a permis sa straga 10 milioane de dolari pentru ajutorarea refugiatilor.

Pare sa nu suporte starile de conflict, motiv pentru care a incercat sa opreasca greva scenaristilor de la Holywood care a paralizat in ultimul timp industria americana de film.

http://www.clooneyfiles.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter