George Clooney o compară pe Meghan Markle cu Prințesa Diana: "A fost urmărită, vânată și discreditată. Istoria se repetă!"

Publicat pe de Oana Pantazi

Prietenia dintre George și Amal Clooney și Ducii de Sussex este cunoscută, însă nimeni nu s-ar fi așteptat ca actorul să sară în apărarea lui Meghan Markle într-un moment cu totul neașteptat…

George și Amal Clooney au fost invitați la nunta lui Meghan cu Harry.

George și Amal Clooney au fost invitați la nunta lui Meghan cu Harry.

În timp ce promova Catch-22, o miniserie satirică, George Clooney (57) a avut un discurs neașteptat… Actorul a înfierat modul în care Meghan Markle (37) a fost tratată din clipa în care a intrat în familia regală a Marii Britanii, comparând experiența ei cu cea a regretatei Prințese Diana, mama soțului ei, Prințul Harry.

„Se țin după Meghan peste tot”

„Pur și simplu se țin după Meghan peste tot, a fost urmărită și discreditată”, le-a spus Clooney reporterilor, la conferința de presă, conform publicației australiene Who. „Este o femeie însărcinată în șapte luni care a fost urmărită, vânată și discreditată în același mod ca Prințesa Diana. Istoria se repetă!”, a spus actorul, după care a pus punctul pe i: „Am văzut cum s-a terminat asta”, a completat Clooney, referindu-se la accidentul fatal din 1997, în care Prințesa Diana, însărcinată, și-a pierdut viața, mașina în care se afla fiind urmărită de paparazzi.

 

Amal Clooney, alături de gemenii ei și ai lui George

Dat fiind că George Clooney  a aparticipat la nunta lui Meghan și a Prințului Harry împreună cu soția lui, Amal, cei patru petrecând împreună câteva zile la reședința actorului de la Lacul Como, a fost întrebat dacă el și soția lui îl vor năși pe bebelușul Ducilor de Sussex. „Oh, da, se pare că voi fi nașul bebelușului regal”, le-a spus George Clooney reporterilor, dar imediat după aceea a ținut să sublinieze că a glumit, spunând un NU empatic. „Sunt tată de gemeni, mă confrunt cu destul rahat literalmente!”, a mai comentat Clooney.

Mai în glumă, mai în serios, actorul are dreptate. Amal (41) l-a fericit acum doi ani, în luna iunie, pe George, aducând pe lume gemeni, o fetiță și un băiat – Ella și Alexander. Se apropie de 60 de ani și are doi copii mici, care, cu siguranță, le dau lui și soției sale multă bătaie de cap. Ce-i mai trebuie încă unul, fie și din postura de naș?

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter