George Clooney s-a logodit

Publicat pe

George Clooney (52 de ani), unul dintre cei mai convinşi celibatari de la Hollywood, s-a logodit cu iubita lui, Amal Alamuddin, în vârstă de 36 de ani.

 

 clooney

 

De profesie avocat specializat pe Drept International, Alamuddin se întâlneşte cu George Clooney din octombrie anul trecut când au fost văzuţi împreună la Londra. A urmat o vacanţă în Tanzania şi Seychelles şi ieşiri la restaurante franţuzeşti din New York.

 

O sursă apropiată celor doi a dezvăluit pentru People fericitul eveniment, însa cei doi nu au confirmat până acum nici relaţia şi nici logodna, deşi au fost surprinşi împreună la mai multe evenimente. În plus, pe degetul frumoasei brunete se află un inel superb care nu face decât să dovedească oficializarea relaţiei.

 

„George şi Amal nu vor să arate lucrurile, dar nici nu dau impresia că ar încerca să le ascundă. Cred că tot cea ce îşi doresc este ca oamenii dragi lor să ştie de această relaţie şi că intenţionează să rămână împreună mereu, a declarat un apropiat pentru „People.

 

George Clooney este cunoscut pentru relaţiile de pe care le are cu femei foarte frumoase şi mult mai tinere de care se desparte însă după câţiva ani atunci când se pune problema unei căsătorii.  Aşa s-a întâmplat cu Stacey Kiebler, o actriţă americană de care s-a despărţit vara trecută. Înaintea ei, Clooney a fost cu frumoasa italiancă Elisabetta Canalis, însă povestea s-a terminat şi în acest caz fără happy-end.

 

Kelly Preston sau Renee Zelweger se află de asemenea pe lista fostelor iubite ale actorului care a nu a fost căsătorit decât o singură dată. Mariajul de 4 ani cu actriţa Talia Balsam pare să îi fi lăsat multe amintiri neplăcute lui Clooney care a declarat că o căsătorie i-a fost de ajuns. Va reuşi oare Amal să îi schimbe părerea?

 

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter