George Clooney se amuză pe seama celor care nu cred în căsătoria lui

Publicat pe

Invitat în platoul emisiunii The Late Show', prezentată acum de Stephan Colbert care a preluat ştafeta de la David Letterman, actorul George Clooney a vorbit despre căsătoria lui cu Amal Alamuddin, amuzându-se de cei care care nu credeau în acest mariaj.

 

clooney1

 

A trecut 1 an de când Clooney, unul dintre burlacii celebri de la Hollywood, s-a căsătorit în Italia cu avocata Amal Alamuddin. Mi s-a spus că nu va dura prea mult', a mărturisit actorul, în timp ce prezentatorul a vrut să ştie cum e să fii căsătorit cu o femeie influentă şi inteligentă care îi spune: În seara aceasta ne vom întâlni cu oameni foarte inteligenţi'. Actorul i-a răspuns râzând că este sclipitor şi drăguţ. Este ceea ce fac în majoritatea timpului'.

 

Atât Amal, cât şi Clooney îşi văd de carierele lor, care îi ţin uneori la mare distanţă unul de altul si reusesc, in acelasi timp, sa aiba si o canicie fericita.

 

Amal Alamuddin este o avocată de succes, specializată pe drepturile omului, iar cel mai recent caz al ei a fost cel al ziariştilor Al-Jazeera. Recent, Associated Press a prezentat-o pe Twitter pe Amal în primul rând ca fiind soţia actorului George Clooney.

 

Cât despre George Clooney, acesta va putea fi văzut în două filme, pe care le-a filmat deja şi se afla în faza de post-producţie. Este vorba despre „Money Monster', o peliculă în regia lui Jodie Foster, în care joacă alături de Julia Roberts şi „Hail, Caesar!', un film regizat de fraţii Etan şi Joel Coen, cu o distribuţie de vis: Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Josh Brolin.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter