George și Amal Clooney vor fi nașii copilului lui Meghan Markle și al Prințului Harry!

Publicat pe de Oana Pantazi

Nici nu s-au stins bine ecourile veștii că Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți, că deja lumea a început să se întrebe nu doar care va fi sexul copilului, ci și cine va fi nașii. Deocamdată, se pare, primii pe listă sunt George și Amal Clooney.

George și Amal Clooney sunt prima alegere în materie de nași a Ducilor de Sussex.

George și Amal Clooney sunt prima alegere în materie de nași a Ducilor de Sussex.

Se știe deja că la botezurile din familia regală există mai multe perechi de nași, care, de obicei, sunt aleși nu din familie, ci din rândul prietenilor apropiați ai părinților micuțului, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Kate Middleton și al Prințului William, care anul acesta l-au botezat pe Prințul Louis, cel de-al treilea copil al lor, născut în luna aprilie. Același lucru se va întâmpla cu siguranță și în cazul Ducilor de Sussex, așa că toată lumea se întreabă cine vor fi nașii copilului lor, care se va naște în primăvara anului viitor. După câte se pare, prima alegere a cuplului regal sunt George și Amal Clooney.

George și Amal Clooney au fost invitați și la nunta lui Meghan cu Harry.

George și Amal Clooney au fost invitați și la nunta lui Meghan cu Harry.

Actorul așteaptă propunerea din partea Ducilor de Sussex

Publicația Daily Mail a anunțat că George și Amal Clooney sunt la un pas să confirme că se află printre nașii bebelușului regal, un apropiat al cuplului declarând pentru faimoasa publicație că Amal și Meghan sunt apropiate de ani de zile, iar Harry și George au devenit prieteni datorită lor. Sunt mult mai apropiați decât se scrie în presă'. De altfel, aceeași sursă a povestit că George Clooney le-a spus câtorva persoane că are o bănuială puternică că el și Amal vor fi rugați să îi fie nași micuțului Ducilor de Sussex.

După nuntă, Prințul Harry și Meghan Markle i-au vizitat pe George și amal Clooney la reședința lor de la Lacul Como.

După nuntă, Prințul Harry și Meghan Markle i-au vizitat pe George și amal Clooney la reședința lor de la Lacul Como.

George și Amal sunt foarte apropiați de Harry și Meghan

A devenit extrem de clar pentru toată lumea că cele două cupluri au o relație foarte apropiată nu doar din momentul în care George și Amal Clooney au fost invitați la nunta regală, ci și atunci când Meghan și Harry i-au vizitat pe cei doi soți la vila lor de la Lacul Como, unde au petrecut un sejur la scurt timp după nuntă. Mai mult, actorul și soția lui sunt și ei de curând părinți, gemenii lor, Ella și Alexander, având un an, așa că micuțul lui Harry și Meghan va avea doi prieteni apropiați de vârsta lui…

Așa cum nu vom afla, până în ziua nașterii sale, ce sex are copilul Ducilor de Sussex, nu vom ști nici cine sunt cu adevărat nașii până în ziua botezului. Dar cum zvonurile, de cele mai multe ori, se bazează pe informații solide, mai mult ca sigur George și Amal Clooney vor fi una dintre perechile de nași. Mai interesant de aflat este însă dacă Regina Elisabeta a II-a va participa la botezul primului copil al lui Harry. La cel al Prințului Louis, cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge, n-a participat… din pricina programului încărcat.

Foto: Hepta

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă