Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai: "Minte cu nerușinare!"

Publicat pe

Gheorghe Turda a luat foc după declarațiile făcute de Mioara Velicu în emisiunea lui Denise Rifai, la Kanal D. Cântărețul de muzică populară susține că artista minte cu nerușinare când spune că el a forțat-o să se pensioneze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mioara Velicu a declarat la Kanal D, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că Turda i-a făcut viața amară la Ansamblul Ciocârlia și a determinat-o să plece. Chiar dacă nu a dat-o afară în mod direct, artista de muzică populară susține că Gheorghe Turda s-a purtat atât de urât cu ea, încât a forțat-o să plece.

Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai: "Minte cu nerușinare!"Gheorghe Turda, în scandal cu Mioara Velicu, după emisiunea lui Denise Rifai: "Minte cu nerușinare!"

Gheorghe Turda, reacție la declarațiile Mioarei Velicu de la Kanal D

Gheorghe Turda s-a arătat revoltat de afirmațiile făcute de Mioara Velicu, luna trecută, la postul Kanal D, unde a fost invitată în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Interpretul de muzică populară susține că Mioara Velicu minte cu nerușinare, după ce cererea ei de a mai rămâne în Ansamblul Ciocârlia nu a fost aprobată de minister.

'Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea.

A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni.

A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea', a declarat Gheorghe Turda pentru FANATIK.

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate

Citește și: Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la moartea fiicei lui:O să-mi revin

Declarația Mioarei Velicu la Kanal D, care l-a scandalizat pe Gheorghe Turda

„V-a forțat Gheorghe Turda să vă pensionați?', a fost curiozitatea lui Denise Rifai când a avut-o pe Mioara Velicu invitată în emisiune.

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. (…)

Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou. Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu fără să îmi spună: plecă!

Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblu Burnasul, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie', a spus Mioara Velicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Realizatoarea emisiunii a întrebat-o apoi de gradele ei, iar aceasta a răspuns că ea a avut doar gradul de nevastă'.

Gheorghe Turda, alte acuzații dure la adresa Mioarei Velicu

Gheorghe Turda susține că este un om credincios și s-a abținut să îi dea vreo replică în Postul Paștelui. Mai mult, artistul dezvăluie că interpreta Mioara Velicu era în doliu, după ce îi murise fratele în acea perioadă.

'A fost Postul Paștelui, Săptămâna Mare, și nu am vrut să-i dau replică. I-a mai murit și fratele… Ea dădea în Gheorghe Turda și avea fratele mort pe masă!

Ea era bârfită de celelalte colege. Era o cloacă de bârfitoare acolo… Maria Păunescu, Steliana Sima, Marai Butaciu – Dumnezeu să o ierte – și Mioara Pitulice, care a plecat în America. Se certau care să intre mai devreme sau mai târziu pe scenă. Era cuibul lor…', susține interpretul de muzică populară.

Gheorghe Turda a fost în scandal și cu Steliana Sima și Constantin Enceanu, înaintea Mioarei Velicu

Gheorghe Turda a mai avut conflicte cu Steliana Sima care, anul trecut, l-a atacat într-o emisiune la Pro TV.

Cântăreața de muzică populară a spus despre Gheorghe Turda că este îmbârlăgător și parșiv.

În replică, acesta a spus că nu are dreptate și că el este cel care i-a dat primul a pus-o șefă la Ansamblul Ciocârlia. Ulterior, Gheorghe Turda și Steliana Sima s-au împăcat într-o emisiune de televiziune de la Antena 1.

Un alt scandal care l-a avut în prim plan pe Gheorghe Turda a fost cel cu artistul Constantin Enceanu. Gheorghe Turda consideră că Enceanu este gelos pe realizările sale și uită cine l-a ajutat când era la început de drum.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă