Gianinei Corondan ii plac tipii chic

Publicat pe
Gianina Corondan a inregistrat alaturi de trupa Quartz single-ul Tip chic', ce vorbeste despre barbatii cu bun gust din Romania.

Gianina CorondanMelodia face parte de pe noul album al formatiei, care va aparea in toamna si la care s-a lucrat vreme de aproape un an.

Albumul nu are inca un nume si va contine 12-14 piese, compuse de Amadeo Bolohoi, chitaristul formatiei, pe versurile Gianinei.

„Chiar daca nu am mai aparut de mult cu o melodie noua, asta nu inseamna ca am incetat vreun pic sa activez in lumea muzicii: am inregistrat mai multe piese ale lui George Popa, pe versurile mele, am scris textele catorva melodii de pe noul album al Mariei Radu (ex-Van Noizz), le-am dat o mana de ajutor copiilor de la Eurovision Junior”, a declarat Gianina.

„Le vom lansa pe rand, una cate una, si pe toate la un loc odata cu albumul, undeva la sfarsitul toamnei”, a mai spus Gianina Corondan.

Foto: arhiva Viva!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter