Gina Pistol ajuta animalele fara stapan

Publicat pe

Vedetele iubesc animalele, motiv pentru care s-au alaturat cu mare drag cauzei GIA (Group Initiative for Animals), asociatia fondata in 2007.

Cei de la GIA au organizat, in Clubul Fratelli, evenimentul caritabil Cook&Soul', un adevarat show culinar sustinut de The Flavours 3 Bucatari si prezentat de VJ Ela.

Gina Pistol

Fondurile stranse in urma evenimentului vor fi utilizate pentru ajutorarea animalelor fara stapan. VJ Ella nu a fost prezenta doar in calitate de MC, ea fiind, de asemenea, voluntar al asociatiei.

Nemaivand proiecte in televiziune, Gina Pistol are acum timp sa se ocupe de cei doi motani ai sai, care locuiesc cu vedeta si cu iubitul ei, Nicola.

Giulia Gina Pistol, Cristina Craciun
Giulia Anghelescu Gina Pistol si Cristina Cioran

Ai un animal de companie?
Nu am numai unul, am vreo trei. O catelusa si doi motani. Catelusa locuieste mai mult la mama, iar motanii cu mine. Primul venit in casa a fost Tom, care este un siamez sasiu, e foarte haios, iar Rock este venit de trei luni la noi si l-a depasit ca inaltime si greutate pe Tom, care are deja trei ani.

Ai ajutat vreodata un animal?
Da, da. Si cand eram mica si acum. Eu sunt chiar foarte sensibila la oameni si la animale fara ajutor. Am copilarit la tara si am fost obisnuita cu animalele de mica.

Ce parere ai despre oamenii care nu agreeaza animalele? Crezi ca asta spune ceva despre ei?
Cu siguranta. Uite, de exemplu, mama mea nu accepta ideea de a avea un animal in casa. Cand mergeam in vacanta cu fratele meu, la tara, la bunici, de fiecare data ne intorceam cu cate un animal. Ca era o pisica, ca era un catel, le aduceam acasa. Asa a inceput mama sa iubeasca animalele. De altfel, a ajuns sa tina foarte mult la catelusa mea. Ar fi benefic pentru animale sa fie ajutate asa cum vedem in tarile civilizate. Ar trebui ca atunci cand un om maltrateaza un animal, sa fie pus sa plateasca pentru asta. Consider ca o persoana care poate face rau unui animal, la fel de bine poate face rau si unui om.

De-a lungul timpului, in relatiile tale, s-a intamplat ca partenerul tau sa nu iubeasca animalele?
Nu. Prietenul meu iubeste animalele la fel de mult ca si mine. El a fost cu ideea de a mai lua inca o pisica acasa. Si daca as avea un prieten care nu iubeste animalele, l-as face sa le iubeasca.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter