Gina Pistol, dezvăluiri despre calvarul din Filipine, de la ASIA EXPRESS 3: „Știam că va fi așa, dar nu în halul ăsta...”

Publicat pe

A fost a treia experiență Asia Express pentru Gina Pistol și chiar dacă se aștepta să fie greu, ca în edițiile precedente, calvarul întânit în Filipine a surprins-o până și pe ea. În India, anul trecut, Gina s-a simțit extrem de rău din cauza pastilelor contra malariei, iar anul ăsta, în Filipine, a luptat cu canicula.

Gina Pistol, dezvăluiri despre calvarul din Filipine, de la ASIA EXPRESS 3: „Știam că va fi așa, dar nu în halul ăsta...'Gina Pistol, dezvăluiri despre calvarul din Filipine, de la ASIA EXPRESS 3: „Știam că va fi așa, dar nu în halul ăsta...'

Primul sezon Asia Express s-a filmat în Vietnam, Cambogdia, Thailanda și Laos, al doilea în India, iar Asia Express 3 – care începe pe Antena 1, pe 15 februarie- a fost filmat în Filipine și Taiwan.

Cum știe toată lumea, condițiile de filmare sunt extrem de grele și dacă fanii emisiunii aveau impresia că doar concurenții trec prin Iad, aflăm că și echipa de filmare trebuie să facă față unor condiții extrem de grele.

Gina Pistol este prezentatoarea reality show-ului de la început și credea că este suficient de călită după două sezoane de Asia Express, însă Filipine a surprins-o cum nu se putea mai rău.

„Știam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simți efectiv cum îți ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecție 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă privește am avut probleme și cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpirației nu stă nimic pe față', a povestit Gina Pistol, potrivit antena1.ro.

De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfășurător al următoarelor două luni. Cea mai tare experiență de până acum, din Filipine, a fost călătoria și în special aterizarea pe apă cu un hidroavion.

Am filmat intro-ul unei ediții în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaționale. A fost o experiență incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deși am stat un pic încordată când simțeam și vedeam ce curbe ia avionul…Senzaționale sunt și  temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viața mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil și mã gândesc cu groază la ce simt și cât de greu le este concurenților noştri', a povestit Gina despre filmările din Filipine.

În India, Gina Pistol a rezistat cu somnifere

„La Asia Express am luat pastile, tratament împotriva malariei și îți dau niște stări dubioase. Mă trezeam că plâng fără niciun motiv, cei de acasă nu mai înțelegeau nimic. Era atâta gălăgie în hotelurile de 4 stele unde ne cazau, încât am ajuns să dorm doar dacă luam somnifere. Oamenii ăia făceau gălăgie, era ceva normal pentru ei. Am avut reacții ciudate de la pastilele împotriva malariei. Nu se întelegea nimeni cu mine', a spus Gina după filmările pentru Asia Express 2, din India.

În Vietnam, Gina Pistol a mâncat doar orez

Dacă în Filipine, Gina Pistol a murit de cald, în Vietnam a filmat în ploaie, la 18 grade. Deși se aștepta la temperaturi ridicate, vremea i-a jucat feste prezentatoarei show-ului. De foarte mulți ani nu s-a mai întâmplat că vremea să fie atât de răcoroasă în perioada în care au filmat ei. Având în bagaj numai lucruri de vară, Gina a fost nevoită să filmeze în ploaie, la 18 grade: ,,M-a plouat de la ora șase dimineața, din păcate vremea nu a ținut cu noi astăzi, dar concurenții s-au descurcat foarte bine, nu știu ce aș fi făcut în locul lor.', a mărturisit Gina.

,,Când am plecat de acasă m-am gândit că o să mănânc multe fructe. Într-adevăr, în Vietnam am avut ocazia, dar pentru că suntem mereu pe drum acum mâncăm doar sandvișuri și…orez. Orez dimineața, la prânz și seara.', spunea Gina, după filmările primului sezon Asia Express.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au câștigat prima amuleta cu suma în valoare de 1000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter