Gina Pistol: ”Vreau o nuntă în aer liber!”

Publicat pe

Gina Pistol nu are deocamdată planuri de măritiș. Nu a primit inelul, nu a programat nunta și nici nu și-a ales rochia de mireasă. Vedeta a dezvăluit însă, cum și-ar dori să fie nunta ei.

 

Gina Pistol

'Vreau o nuntă ca o petrecere în aer liber, alături de familie şi de câţiva prieteni', a declarat Gina Pistol pentru Libertatea. Vedeta a adăugat că și-ar dori să fie undeva, într-o grădină plină de verdeață și să fie înconjurată de cei dragi.

 

Despre rochia ei de mireasă, vedeta spune că în copilărie visa la așa ceva, la fel cum își închipuia o nuntă mare, ca în povești, în timp ce se afla la brațul lui Făt-Frumos. Acum nu mai visează la scenarii de acest gen. Vrea doar ceva simplu, curat, frumos și… fără tradiții enervante.

 

'Îmi place tot ce ţine de rădăcinile noastre. Îmi plac obiceiurile curate, frumoase, care au o valoare spirituală. Îmi displac însă furatul miresei şi dansul pinguinului! Nu mi se pare nimic mai urât decât să văd toate femeile prinse în dans, cu… chestii' sărind în toate direcţiile', a mai spus Gina.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter