Gisele Bundchen- noua imagine Cacharel

Publicat pe

Gisele Bundchen- noua imagine Cacharel

Gisele Bundchen- noua imagine Cacharel

Gisele Bundchen

Top modelul brazilian, Gisele Bundchen a devenit imaginea casei de moda Cacharel dupa ce numele sau a fost ani de-a randul asociat cu celebra marca de lenjerie Victorias Secret.

In varsta de 26 de ani, manechinul a decis ca este momentul pentru o schimbare, parasind astfel Victorias Secret in favoarea Cacharel. Aceasta marca si-a asigurat serviciile lui Gisele printr-un contract in care este trecuta o suma fabuloasa. In schimbul acestor bani, top modelul de 1,80 m va face reclama noului parfum al casei. Cacharel a optat pentru Gisele intrucat brazilianca tine capul de afis al prezentarilor de moda atat in Europa, cat si in Extremul Orient, China sau Japonia.

Purtatorul de cuvant al celebrei case franceze, Alexander Keller a marturisit ca Gisele este perfecta pentru imaginea acestui parfum. „Ea sustine libertatea si independenta tinerelor femei'.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.celebscentral.com.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter