Gisele Bundchen, prinsă la clinica de chirurgie estetică

Publicat pe

De-a lungul timpului, top modelul le-a vorbit femeilor de pretutindeni despre importanța acceptării propriului corp, eliminând din start ideea intervențiilor estetice.

, , 22, May 2015.- Brazilian model Gisele Bundchen can be seen in a new Chanel ‘Les Beiges makeup campaign and Sigrid Agren shows a more glamorous look for Chanels summer 2015 Méditerranée collection ©DJ /  TPC - 22/05/15 *Hands out pics'

Cu toate acestea, fosta iubită a lui DiCaprio a fost suprinsă de paparazzi în fața unei clinici de chirurgie estetică din Paris, purtând o burqa în încercarea de a-și ascunde identitatea.

 

Gisele a fost, însă, dată de gol de încălțămintea purtată, o pereche de sandale care nu ar fi avut cum să fie purtate de o femeie musulmană (religia acestora nepermițându-le să își arate porțiuni de piele în timp ce poartă burqa) și de șoferul mașinii din care a coborât, cu care aceasta a fost văzută de nenumărate ori în trecut.

 

Se pare că fostul fotomodel și-ar fi făcut două cadouri cu ocazia împlinirii celor 35 de ani: un implant mamar și un lifting la nivelul ochilor.

 

Deși Gisele și-ar fi dorit ca acesta să rămână secretul ei, imaginea ei a avut serios de suferit, fanii săi considerând-o ipocrită. Mai mult decât atât, aceasta este acuzată și de faptul că ar fi luat în batjocură religia islamică.

 

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter