Giulia Nahmany a devenit designer pentru femeile cu forme

Publicat pe

După ce a lansat o academie de machiaj, două linii de bijuterii cu Swarovski şi diamante, precum şi un parfum în serie limitată, Giulia Giulia Nahmany îşi îndreaptă acum atenţia şi spre zona vestimentară, lansând rochii de seară special create pentru femeile cu forme.

 

Giulia Nahmany rochie

 

Cunoscând pe propria-i piele cât de dificil este să găseşti rochia potrivită atunci când nu ai dimensiuni de model, vedeta foloseşte experienţa şi informaţiile acumulate de-a lungul timpului pentru a le veni în ajutor femeilor care nu se încadrează în dimensiunile 90-60-90, dar care îşi doresc să fie elegante.

În acest sens, a creat o mini colecţie de rochii din material paietat, astfel croite încât să mascheze imperfecţiunile şi să ofere iluzia unei siluete mai înguste.

rochie Nahmany

 

Am creat pentru prima dată acest tip de rochie pentru un eveniment la care am participat. Eu am purtat-o şi am fost uimită să primesc multe complimente. Am fost întrebată de la ce casă de modă este. Aşa a apărut ideea de a crea o mini linie vestimentară dedicată femeilor cu forme. Putem fi glam chiar dacă nu avem 50 de kilograme!', declară Giulia.

 

[FOTO] Giulia Nahmany a aniversat 30 de ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter