Giulia, noua solista DJ Project - VIDEO

Publicat pe

GiuliaDupa ce in urma cu 2 ani, Giulia a colaborat cu DJ Project pentru piesa „Prima noapte', incepand din aceasta luna, artista va face parte din proiectul „DJ Project feat. Giulia'.

„Sunt incantata sa fac parte din DJ Project. Este ceva de suflet pentru mine si stiu ca romanii de pretutindeni si nu numai sunt in asentimentul meu. M-am numarat printre fanii acestei trupe inca de la lansarea ei. Ma bucur sa lucrez cu doi dintre cei mai profesionisti producatori din industria muzicala romaneasca si sa contribui la unul dintre cele mai notorii si in acelasi timp indragite proiecte muzicale romanesti.', spune Giulia.

„Mi-am dorit mereu sa colaboram. Giulia este un artist complet, in adevaratul sens al cuvantului. Aveam nevoie de o persoana cu experienta. Ii apreciam atat calitatile artistice, cat si prezenta scenica. Ea reprezinta alegerea potrivita pentru DJ Project si am simtit compatibilitatea noastra muzicala inca din momentul in care am cantat impreuna piesa Prima noapte', a declarat Gino Manzotti.

Impreuna cu Giulia, DJ Gino Manzotti si DJ Maxx vor sarbatori peste cateva luni 10 ani de la infiintarea DJ Project.

 

 

DJ Project

 

 DJ Project feat. Giulia – Prima noapte

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter