Giulia și-a botezat băiețelul

Publicat pe

Giulia Anghelescu a născut în aprilie un băiețel frumos și sănătos, iar astăzi l-a botezat pe micuțul  Eduard Mikael.

 

Eduard Mikael îl cheamă pe fiul nostru. Alegerea numelui a fost mult mai uşoară de această dată. Antonia, fata mea, îi tot spunea încă din burtică Edi, aşa că am ales Eduard, iar Mikael pentru că este un nume biblic foarte puternic în care îşi au originea Mihai şi Mihaela', declara Giulia Anghelescu, la sfârșitul verii.

 

La botezul micuțului Eduard Mikael au participat doar câteva persoane, rude și prieteni apropiați de-ai vedetei și ai soțului ei, Vlad Huidu. După ceremonia religioasă, care a avut loc la Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, cei prezenți au plecat spre un restaurant select din Săftica, unde sunt așteptați și ceilalți invitați, aproximativ 80 la număr.  Julia a fost foarte elegantă la botezul lui Mikael, vedeta a purtat o salopetă albă, iar pe deasupra o haină de blană. Și micuța Antonia, fiica de trei ani a Juliei a fost îmbrăcată tare elegant, într-o rochiță albă, vaporoasă.

 

Nu o să aibă nici un fel de tematică. O să avem ursitoarele din nou alături de noi. Nimic fantastic pe partea de meniu, doar o mâncare foarte bună. Petrecerea va fi la Săftica, pentru că acolo s-au căsătorit naşii celui mic şi ne-a plăcut foarte mult zona, a spus Giulia, pentru Libertatea.

 

FOTO: Alex Dobre, www.libertatea.ro

Giulia și-a botezat băiețelulGiulia și-a botezat băiețelul

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter