GLAMOUR a împlinit 12 ani. Iată cum a fost la petrecerea aniversară

Publicat pe

GLAMOUR România a împlinit luna aceasta 12 ani de existență, iar această ocazie specială nu putea trece neobservată. Seara trecută, ne-am dat întâlnire la GAIA Boutique Club pentru a petrece cum se cuvine în cinstea acestui eveniment.

GLAMOUR a împlinit 12 ani. Iată cum a fost la petrecerea aniversarăGLAMOUR a împlinit 12 ani. Iată cum a fost la petrecerea aniversară

Invitați glam, influenceri, artiști și colaboratori vechi și noi au sărbătorit alături de noi pe ritmurile muzicii mixate de Golan Sound. Ne-au împărtășit urări, felicitări și zâmbete, și am făcut împreună mii de fotografii. Ne-au fost alături cei mai apropiați prieteni și ne-am distrat împreună la cornerele partenerilor. Însă adevărata atmosferă de la petrecerea aniversară GLAMOUR nu poate fi surprinsă în cuvinte. De aceea, te invităm să descoperi fotografii de la eveniment în galeria foto de mai sus.

Mulțumim partenerilor noștri: glo, Notino & Lancome.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: Cristalex, GAIA Boutique Club, Grace Couture Cakes, Set up Stories. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter