Glenn Close are propria stea la Hollywood

Publicat pe

Glenn CloseActrita americana Glenn Close a intrat in galeria nemuritorilor, primind cea de-a 2.378-a stea de pe „bulevardul celebritatilor', o atractie turistica extrem de populara.

Castigatoare a doua Emmy Awards pentru televiziue si a trei trofee Tony Awards pentru rolurile din teatru, actrita in varsta de 61 de ani are cinci nominalizari la Oscar.

Prevad ceea ce se va petrece peste cativa ani. Cineva se va impedica si va cadea peste steaua mea. Apoi va citi numele meu: ', a glumit actrita.

Glenn Close a jucat in filme celebre, printre care „Fatal Attraction' alaturi de Michael Douglas sau „Dangerous Liaisons'.

Dupa „101 dalmatieni', pelicula in care a interpretat-o pe Cruella de Vil, Glenn Close s-a aflat pe afisul unor seriale de televiziune, printre care „The Shield' sau „Damages', prestatie pentru care a primit vara trecuta un Emmy Awards, echivalentul Oscarului pentru televiziune.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter