Glenn Close si Alec Baldwin - Marii castigatori de la premiile Emmy

Publicat pe
Glenn CloseActorii Glenn Close si Alec Baldwin sunt marii castigatori ai celei de-a 60-a editii a premiilor Emmy care s-a desfasurat la Hollywood.

Glenn Close, 61 de ani, a primit un Emmy pentru Cea mai buna actrita intr-un serial dramatic pentru rolul redutabilei avocate din „Damages'.

La 50 de ani, Alec Baldwin a fost declarat castigator la categoria Cel mai bun actor intr-un serial de comedie, datorita rolului lui Jack Donaghy din „30 Rock'.

Tina Fey a obtinut un premiu Emmy la categoria Cea mai buna actrita intr-o comedie, fiind rasplatita cu inca o statueta si pentru Cel mai bun scenariu pentru „30 Rock', serial care a primt si premiul pentru Cea mai buna comedie.

Serialul „John Adams' a fost declarat insa marele castigator, obtinand 13 premii Emmy, printre care si acela de Cel mai bun serial.

In aceasta seara, se vor afla castigatorii la categoria Stiri de televiziune, la care sunt nominalizate trei reportaje din campania difuzata de Pro TV „Tu stii ce mai face copilul tau?' realizate de Paula Herlo si Cosmin Stan.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter