Guess Who, alaturi de copiii pasionati de tehnologie

Publicat pe

Guess Who este protagonistul celei mai noi campanii Tech School, program educational ce se adreseaza copiilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 11 ÅŸi 19 ani, pasionati de tehnologie.

Programul este destinat copiilor atrasi de cele mai interesante domenii ale viitorului – astronomie, robotica si programare. Guess Who ii incurajeaza si indeamna pe toti copiii si tinerii pasionati de tehnologie sa isi urmeze visul si sa isi inscrie ideile de proiecte pe platforma TechSchool.

Astfel, ei vor avea sansa de a se numara printre cei trei castigatori ale caror idei vor fi transformate in realitate. Totodata, copiii si tinerii care se inscriu pot castiga un premiu special – un loc in tabara de vara NASA.

Participantii care inscriu proiecte pana pe 27 iulie 2012 vor avea oportunitatea de a merge intr-o tabara de vara unde vor intalni alti copii pasionati de tehnologie, vor lua parte la jocuri interactive si ii vor cunoaste personal pe mentorii Tech School, care ii vor motiva si sfatui cum sa isi dezvolte proiectele. Guess Who va fi si el prezent in tabara Tech School, pentru a-i inspira pe copii.

„Sustin Tech School pentru ca reprezinta acel gram de noroc de care copiii si tinerii talentati si creativi din Romania au nevoie pentru a-si transforma visele in realitate. Tech School le asigura acestor copii accesul la informatii interesante, pe intelesul lor, la resurse alternative de educatie si la mentori care sa ii ajute sa isi slefuiasca ideile, pentru a le putea duce la urmatorul nivel”, declara Guess Who.

Alaturi de Guess Who, Tech School este sustinut de specialisti romani din strainatate precum Adrian Stoica – Advanced Robotics Research la NASA/JPL – in calitate de advisor si Aurora Simionescu – Einstein Research Fellowship din partea NASA in cadrul Universitatii Stanford – in calitate de Mentor Tech School.

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter