Gwen Stefani, înşelată de soţ chiar cu bona copiilor

Publicat pe

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale anunţau în luna august ca se despart după 13 ani împreună din cauza unor diferenţe ireconcilabile.

 

gwen

 

Acum s-a aflat că adevăratul motov al separării lor este infidelitatea lui Gavin care a înşelat-o chiar cu bona celor 3 copii ai lor. Aceasta se numeşte Mindy Mann, iar relaţia celor doi a durat aproximativ 3 ani.

 

Gwen a descoperit întreaga poveste pe un iPad unde se aflau mai multe fotografii cu bona în care aceasta apărea dezbrăcată, iar cei doi îşi trimiteau mesaje mai mult decât compromiţătoare.

 

Gavin a încercat iniţial să nege, spunând că înte el şi bona nu a fost decât un flirt, însă în final a recunoscut adulterul, el completând o lungă listă de vedete de la Hollywood care şi-au înşelat partenera de viaţa cu bona: Jude Law, Ethan Hawke şi chiar Ben Affleck sunt doar câţiva dintre cei care au călcat strâmb.

 

Gwen nu i-a acordat niciun fel de clemenţă lui Gavin, cerând divorţul, iar acum ea şi-a găsit din nou fericirea alături de Blake Shelton, colegul său de la emisiunea „The Voice'.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter