Gwyneth Paltrow își deschide un club exclusivist

Publicat pe

Actrița plănuiește să își deschidă un club privat în locul ocupat în prezent de celebrul magazin Hustler, deținut de magnatul Larry Flint. Miliardarul american a anunțat închiderea magazinului de pe Sunset Boulevard (Los Angeles) în octombrie, anul trecut.

 

paltrow1

 

Paltrow a achiziționat deja proprietatea împreună cu un partener de afaceri și o va transforma într-un club privat, care va include și un resturant de lux, precum și un bar.

 

Potrivit site-ului tmz.com, clubul va fi o replică a celebrului Arts Club din Londra, unde clienții plătesc 2.000 de dolari doar pentru a putea intra. Pe lângă petreceri și evenimente exclusiviste, clubul lui Gwyneth va găzdui și seri de poezie, iar accesul va fi condiționat de un dress code foarte strict.

 

După premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol secundar („Shakespeare in love”, 1999) şi căsătoria cu Chris Martin, frontman-ul trupei Coldplay, Gwyneth Paltrow s-a îndepărtat de cinematografie pentru a se dedica afacerilor. Rolul din franciza Iron Man' a readus-o în prim-planul cinematografiei mondiale, însă actrița a declarat în repetate rânduri că preferă să se dedice unor proiecte alternative și site-ului ei de lifestyle, goop.com.

 

Gabriela Badica, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter