Gwyneth Paltrow - Mai relaxată la 42 de ani decât la 20

Publicat pe

La 42 de ani, Gwyneth Paltrow afişează o silueta perfectă şi mărturiseşte că acum se simte mai bine în costum de baie decât la 20 de ani.

 

Actriţa este protagonista numărului de iunie al revistei „Womens Health' pe coperta căreia apare purtând bikini şi un tricou.

 

„Mă simt mai bine în bikini acum decât la 20 de ani', a declarat vedeta care a dezvăluit şi programul ei zilnic. „Îmi duc copiii la şcoală, după care fac o oră de dans cardio şi mă apuc de treabă'.

 

Creatoarea site-ului goop.com care promovează un stil de viaţă sănătos a ţinut să clarifice toate zvonurile legate de alimentaţia sa. Astfel, la micul dejun preferă o cafea şi un smothie, la prânz alege de obicei o salată mare cu pui fript, iar la cină mănâncă tot ceea ce vrea. Uneori, mănâncă alături de copiii ei pui cu broccoli, paste sau pui fript şi cartofi.

 

Nu exclude nimic din alimentaţie, însă încearcă întotdeaună să mănânce cantităţi rezonabile. În rest, crede că lucrurile importante în viaţă sunt sportul sexul şi să fii tu însuţi.

 

Foto: Hepta

 

Gwyneth Paltrow - Mai relaxată la 42 de ani decât la 20Gwyneth Paltrow - Mai relaxată la 42 de ani decât la 20
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter