Gwyneth Paltrow şi Chris Martin – Celebrul cuplu se desparte

Publicat pe

Actriţa americană Gwyneth Paltrow şi britanicul Chris Martin, liderul trupei Coldplay, şi-au anunţat despărţirea după o relaţie pe care au încercat pe cât posibil să o ferească de ochii lumii.

 Gwyneth Paltrow si Chris Martin

 

Cu inima plină de tristeţe, cei doi şi-au publicat decizia pe Goop, site-ul actriţei. Cuplul a dezvăluit faptul că în ultimul an au încercat din greu să-şi salveze căsnicia, fie împreuna, fie separat, fără a ajunge însă la un rezultat fericit.

 

Am muncit din greu de peste un an, uneori împreună, alteori individual, pentru a vedea ce se mai putea face pentru noi, dar am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim foarte mult, vom rămâne despărţiţi', au mărturisit ei.

 

Ştirea este însoţită de o fotografie cu cei doi făcută în urmă cu câţiva ani în care apar extrem de zâmbitori pe o pajişte insorita, proaspăt tunsă.

 

El, în costum şi cu ochelari de soare, ea într-o rochie galbenă vaporoasă, Gwyneth şi Chris erau doar doi îndrăgostiţi care se bucurau de un moment de linişte.

 

În ciuda hotărârii de a pune punct unei căsnicii de peste 10 ani, Gwyneth şi Chris vor să rămână o familie, de dragul celor doi copii superbi ai lor, Apple (10 ani) şi Moses (8 ani). Pentru cei mici, actriţa şi cântăreţul cer să le fie respectată intimitatea în acest moment extrem de dificil.

 

Suntem, înainte de toate, părinţii a doi copii incredibil de minunaţi şi vă cerem ca intimitatea noastră să fie respectată în acest moment dificil. Am avut întotdeauna o viaţă de cuplu departe de privirile indiscrete şi sperăm să putem continua în acelaşi fel, în condiţiile în care ne-am angajat într-o despărţire îndelung gândită', au adăugat cele două vedete.

 

După acest anunţ, va urma şi divorţul care, cu siguranţă, se va consuma în aceeaşi discreţie cu care cei doi şi-au trăit povestea de dragoste.

 

VEZI GALERIA FOTO cu cei doi.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter