Halle Berry a infirmat zvonurile: nu divorțează de Olivier Martinez

Publicat pe

Zvonurile privind despărțirea dintre celebra mulatră și soțul ei au fost alimentate în ultima vreme de lipsa verighetei de pe degetul actriței.

51453395 Celebrities at the CBS Films 'Extant' Los Angeles Premiere at the California Science Center in Los Angeles, California on June 16, 2014. Celebrities at the CBS Films 'Extant' Los Angeles Premiere at the California Science Center in Los Angeles, California on June 16, 2014. Pictured: Halle Berry, Olivier Martinez FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

Se pare, însă, că acest lucru nu are nicio legătură cu o eventuală despărțire, fiind vorba doar de neatenția lui Halle. Potrivit unor surse apropiate cuplului, vedeta și-ar fi pierdut verigheta în urmă cu un an și jumătate, în Mexic.

 

Aceasta se afla la Festivalul Internațional de Film de la Acapulco, unde, de altfel, a și fost recompensată cu un premiu Silver Jaguar, atunci când bijuteria i-a dispărut. Se pare că obiectul simbolic i-ar fi căzut de la mână sau ar fi fost lăsat pe masă, loc din care cineva ar fi putut să îl ia ulterior.

 

În ceea ce privește motivul pentru care cuplul nu și-a reînnoit verighetele, se pare că acest lucru nu constituie momentan o prioritate.

 

Ioana Motoc

Sursă foto: hepta.ro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter