Halle Berry şi Olivier Martinez sfidează zvonurile de divorţ

Publicat pe

După numeroase zvonuri legate de divorţul lor, Halle Berry si Olivier Martinez au demonstrat recent că relaţia lor este una foarte puternică şi se iubesc la fel de mult.

 

Aflată în plina perioadă de promovare a celui de-al doilea sezon al setialului „Extant', Halle a luat o pauză pe care a petrecută cu cei dragi: soţul şi cei doi copii ai ei.

 

Surprinşi împreună la Los Angeles, Halle Berry şi Olivier Martinez au oferit o nouă dovadă a dragostei lor, spulberând zvonurile legate de despărţirea lor, cauzată de distanţa la care se află uneori unul de altul, prin prisma job-urilor lor foarte solicitante.

 

Împreună cu ei s-au aflat şi cei doi copii, Nahla, fetiţa lui Hale născută dintr-o relaţie anterioară, şi Maceo, fiul pe care actriţa îl are cu actorul francez.

 

Foto: Northfoto

 

Halle Berry şi Olivier Martinez sfidează zvonurile de divorţHalle Berry şi Olivier Martinez sfidează zvonurile de divorţ
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter