Hannelore de la INSULA IUBIRII şi-a pus silicoane. Cum arată în costum de baie

Publicat pe

Hannelore, una dintre cele mai controversate concurente din ediţia trecută a show-ului INSULA IUBIRII, a scăpat de complexul cu sânii şi şi-a pus silicoane. Blonda care s-a îndrăgostit în Thailanda de ispita Andy şi-a expus noile achiziţii la plajă, iar pozele în costum de baie au atras aprecierile fanilor săi de pe Instagram.

Hannelore de la INSULA IUBIRII şi-a pus silicoane. Cum arată în costum de baieHannelore de la INSULA IUBIRII şi-a pus silicoane. Cum arată în costum de baie

Participarea la Insula Iubirii a făcut schimbări majore şi în viaţa lui Hannelore, blonda care a stârnit numeroase controverse în emisiune, din cauza idilei cu ispita Andy, situaţie ce a dus la despărţierea de Bogdan, bărbatul cu care fixase data nunţii. În ciuda tuturor neînţelegerilor din emisiune, cei doi s-au căsătorit, în cele din urmă, dar au divorţat câteva luni mai târziu.

Singură şi tânără, Hannelore a decis să fie şi neliniştită şi postează des pe Instagram fotografii din cluburi sau vacanţe exotice alături de prietene.

Recent a decis să-şi îmbunătăţească şi aspectul fizic şi să închidă gura celor care o ironizau mereu pentru sânii mici. Şi-a pus silicoane şi pozele în costum de baie, postate pe internet, au primit mii de aprecieri din partea fanilor.

„Eşti atât de faină, au ce regreta unii!', „Eşti prea mişto pentru Andy!', „Erai frumoasă şi fără silicoane!', au comentat fanii săi. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter