Harrison Ford este în doliu. Fosta lui soţie a murit

Publicat pe

Melissa Mathisson, fosta soţie a actorului Harrison Ford, a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani în urma unui cancer.

 

Cei doi s-au cunoscut în 1976 pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Apocalypse Now' şi s-au casătorit în 1983. Au ramas împreună până în 2004, iar în această perioadă s-au născut şi cei doi copii ai lor.

 

Melissa a fost scenarist de profesie, şi încă unul foarte talentat, ea fiind cea care a scris scenariul filmului-cult „E.T.', regizat de Steven Spielberg, pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar.

 

„Melissa avea o inimă plină de generozitate, de dragoste şi la fel de luminoasă precum cea pe care i-a dăruit-o lui E.T', a mărturist Spielberg, extrem de afectat de vestea morţii acesteia.

 

Scenarista a fost una dintre cele mai mari susţinătoare ale cauzei Tibet-ului după ce l-a cunoscut pe Delai Lama atunci când se documenta pentru drama „Kundun'.

 

Melissa şi Harrison Ford au avut împreună doi copii, Malcolm (28 ani) şi Georgia (25 ani), actorul mai având alţi doi copii împreună cu prima lui soţie, Mary Marquardt.

 

Din 2002, Harrison Ford este împreuna cu Calista Flockhart, iar cei doi sunt părinţii lui Liam, în vârstă de 14 ani, un copil adoptat de Calista în perioada în care era singură.

 

Foto: Hepta

 

Harrison Ford este în doliu. Fosta lui soţie a muritHarrison Ford este în doliu. Fosta lui soţie a murit

 

  

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă