Heath Ledger ar putea fi nominalizat la Oscar - VIDEO

Publicat pe
Mort pe 22 ianuarie 2008, Heath Ledger ar putea fi nominalizat postum la premiile Oscar. Studiourile Warner se lupta ca ultima sa prestatie din „Batman' sa fie recompensata.

Decesul actorului Heath Ledger la numai 28 de ani a provocat un val de emotie. Lansarea in vara acestui an a ultimului film din seria „Batman' in care Heath interpreteaza rolul lui Joker a fost una extrem de mediatizata. Pelicula a avut parte de cronici foarte bune, iar studiourile Warner incearca acum sa obtina nominalizarea actorului la Oscar.

Heath Ledger

Nu este prima experienta in acest sens. In 1956, la cateva luni dupa moartea actorului James Dean la varsta de 24 de ani, acesta a fost nominalizat la Oscar la categoria Cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul din „East of Eden'.

In 1977, Peter Finch, mort cu cateva zile inainte de ceremonia Oscarurilor, a primit marele premiu la categoria Cel mai bun actor in rol principal pentru rolul din „Network'.

Foto: www.hepta.ro

Batman – The Dark Knight

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter