Heath Ledger, Morgan Freeman, Christian Bale sau blestemul lui Batman”¦

Publicat pe
Simpla coincidenta? Sau fatalitate? Cei trei actori au jucat in ultimul Batman, „The Dark Knight', si toti trei au fost implicati in evenimente mai mult sau mai putin tragice.

BatmanMorgan Freeman – Spitalizat dupa un teribil accident de masina

Actorul in varsta de 71 de ani s-a rasturnat cu masina pe care o conducea pe autostrada 32 din Mississippi. Avand numeroase rani, a fost transportat la un centru medical din Memphis cu un elicopter. Medicii au declarat ca este in afara oricarui pericol, insa are nevoie de mai multe operatii. Nicio vorba despre starea femeii care se afla in masina cu Freeman.

Heath Ledger – Victima unei intoxocatii cu medicamente

Actorul australian in varsta de 28 de ani, interpretul adversarului lui Batman, a fost gasit mort pe 22 ianuarie 2008. Sinucidere? Supradoza? Medicii au stabilit ca a murit in urma unei intoxicatii accidentale dupa ce a luat nu mai putin de 6 tipuri de medicamente.

Christian Bale – Accese de violenta

Interpretul lui Batman a fost acuzat de mama si sora lui ca le-a agresat in camera pe care si-o inchiriase la hotelul Dorcester din Londra. Interogat de Scotland Yard inainte de premiera londoneza a productiei, actorul in varsta de 34 de ani va trebui sa se prezinte din nou la politie in luna septembrie.

Foto: www.hepta.ro

Citeste, de asemenea:

Morgan Freeman are multe rani, dar si un moral bun – Video

Christian Bale, starul din Batman, a fost arestat

Actorul Heath Ledger, gasit mort la New York

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter