Heidi Klum si Seal confirma ruperea relatiei

Publicat pe

“Dupa 7 ani de dragoste, loialitate si fericire, si dupa o profunda analiza a sufletelor noastre am hotarat sa ne despartim” au declarat Heidi si Seal in exclusivitate pentru revista People.

Cei doi au afirmat ca in ciuda faptului ca se respecta si se iubesc foarte mult, vor continua pe drumuri separate. Despartirea va fi una amiabila, iar prioritara este cresterea copiilor intr-un mediu lipsit de tensiune, mai ales in aceasta perioada de tranzitie.

Fotomodelul de origine germana Heidi Klumm (38) si cantaretul britanic Seal (48), laureat al premiului Grammy, au o relatie din 2003 si 4 copii: Leni (7), Henry (6), Johan (5), si Lou (2).
Cei care pana nu demult formam unul din cele mai stabile cupluri din show-biz s-au logodit in decembrie 2004, iar casatoria au oficiat-o in mai 2005, in Mexic.

Multumim familiei, prietenilor si fanilor pentru cuvintele de incurajare. Pentru binele copiilor va rugam sa ne respectati intimitatea.' au anuntat Heidi si Seal.

Foto: Hepta
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter