Helen Mirren îşi asumă vârsta cu zâmbetul pe buze

Publicat pe

Fiecare apariţie a actriţei brianice Helen Mirren de pe covorul roşu este o declaraţie de stil şi bună dispoziţie, deşi actriţa va împlini în această vară 70 de ani.

 

Cu o carieră în cinema de peste 50 de ani, Helen Mirren a cunoscut gloria adevărată abia în 2006 când a primit Oscarul pentru interpretarea din The Queen.

 

În ciuda celebrităţii, Helen se poartă cât se poate de natural, recent fiind văzută plimbându-se cu metroul prin New York.

 

Din aceste motive, Helen este imaginea noii campanii L Oreal, actriţa britanică promovând crema The Perfect Age. Pare cea mai bună alegere pentru că Helen ştie mai bine decât orice să-şi păstreze vitalitatea şi o energie debordantă în ciuda vârstei.

 

„Să ai 40 de ani este bine, la 50 de ani este cool. La 60 de ani este fabulos, iar la 70 de ani este cu adevarat genial. Nu am ajuns încă la aceasta vârsta, dar mai am puţin'.

 

Foto: Hepta

 

Helen Mirren îşi asumă vârsta cu zâmbetul pe buzeHelen Mirren îşi asumă vârsta cu zâmbetul pe buze
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter