Hell, o piesa de teatru pentru spatii neconventionale

Publicat pe

Compania de teatru DAya prezinta piesa de teatru modern „Hell' scrisa de Lolita Pille, adaptarea si regia fiind semnate de Chris Simion, in timp ce costumele poarta semnatura lui Ovidiu Buta prin Brandz.

Avandu-i in distributie pe Cristi Iacob, Antoaneta Cojocaru, Ela Ionescu, Rodica Ionescu/Raluca Oprea, Cuzin Toma, Maria Teslaru si Orodel Olaru, „Hell' prezinta povestea a patru tineri de bani gata care isi rateaza existenta, aruncandu-se intr-o lume in care sexul, drogurile si viata de noaptea sunt cele care conteaza cel mai mult.

Pentru scurt timp, Hell (Antoaneta Cojocaru) si Andrea (Cristi Iacob) se indragostesc. Tot ceea ce nu avea sens capata deodata unul, puternic, profund, insa frica e prea mare, iar cei doi se despart.

Piesa a castigat Premiul de Excelenta, la Gala Partenerilor Antidrog organizata de Agentia Nationala Antidrog in 2006.

UNICEF si revista Elle au ales sa lanseze o campanie neconventionala de prevenire a consumului de droguri, piesa „Hell' fiind jucata in spatii neconventionale, frecventate de tineri.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter