Hollywood-ul sare in ajutorul victimelor cutremurului din Haiti

Publicat pe

Angelina JolieCantaretul americano-haitian Wyclef Jean a reusit sa mobilizeze numeroase celebritati de la Hollywood, printre care cuplul Brad Pitt si Angelina Jolie, pentru a oferi ajutor victimelor cutremurului devastator din Haiti.

Artistul a cerut asistenta imediata pentru haitieni, donatiile putand fi indreptate spre organizatia sa, Yele Haiti, creata in 2005 pentru a sustine programele educative, sportive sau artistice din tara sa.

In ultimii ani, fundatia lui Wyclef Jean a primit sprijinul unor personalitati precum Brad Pitt si Angelina Jolie, care au si vizitat Haiti.

Cei doi actori au declarat intr-un comunicat de presa ca „vor sustine ajutorul umanitar trimis pe insula si ii vor ajuta pe cei care au fost raniti sau nu mai au unde sa locuiasca'.

„Haitienii au nevoie de ajutorul si de atentia noastra.', a scris Ben Stiller care a creat o organizatie caritabila care ofera sprijin pentru scolile din aceasta tara.

Demi Moore, Ashton Kutcher si Nicole Ritchie au indemnat sa se faca donatii catre UNICEF.

P.Diddy, Jessica Alba sau grupul „Artists for Peace and Justice' din care fac parte Oliver Stone sau Charlize Theron au lansat de asemenea apeluri pentru donatii.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter