Holograf - Canta pentru indragostiti de Dragobete - VIDEO

Publicat pe

La inceput de an, chiar in luna indragostitilor, Holograf isi asteapta fanii la un concert extraordinar, evenimentul fiind programat pe 24 si 25 februarie, de Dragobete, la Sala Palatului.

La aproape un an distanta de Primvara incepe cu tine', megaconcertul de lansare al albumului cu acelasi nume, cei cinci membri ai trupei Holograf pun in scena un nou spectacol de proportii dedicat tuturor indragostitilor.

Din playlistul concertului nu vor lipsi cele mai frumoase balade interpretate de Holograf inca de la lansarea trupei, melodii precum „Fara ea”, „N-am stiut”, „Vine o zi”, „Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, „Dincolo de nori” sau „Si dragostea mea”, dar si „Primavara incepe cu tine”, cel mai nou single Holograf.

Biletele s-au pus deja in vanzare si pot fi achizitionate de la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta, Magazinele Germanos, Magazinele Vodafone, Librariile Carturesti si Humanitas, dar si online de pe www.bilete.ro, www.blt.ro, www.bestmusic.ro, www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro si www.eventin.ro.

Holograf – Primavara incepe cu tine


 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter