Holograf canta unplugged la Cinema Patria

Publicat pe

Dupa 14 ani de la celebrul “69% Unplugged”, Holograf sustine un nou spectacol in care acusticul va inlocui electricul.

Pe 25 si 26 octombrie, la Cinema Patria, trupa Holograf ofera publicului doua spectacole unice! Este vorba despre doua concerte unplugged cu un repertoriu extins, spectacole intitulate Patria Holograf'.

Holograf

„Conceptul Patria Holograf' indica, fireste, locul spectacolelor, cinematograful atat de vestit, cat sa-si pastreze numele, dar si senzatia noastra ca am uitat de adevarata semnificatie a acestui cuvant, devalorizat de propaganda comunista si de indiferenta unei realitati din ce in ce mai aglomerate. Nu trebuie sa confundam politicul cu lucrurile importante din viata noastra.', sunt de parere membrii trupei.

Pentru ca ideea de unplugged nu este doar prezentarea unor cantece intr-un alt invelis sonor, ci si o proba serioasa pentru piesele care pot dovedi ca pastreaza un mesaj suficient de puternic chiar si simplificate la maximum, dupa alte patru albume complete, plus diverse single-uri, cei cinci artiasti si-au marit considerabil repertoriul si ii astepata pe toti fanii muzicii sa se alature lor la Cinema Patria.

Patria este locul povestilor noastre, copilaria, adolescenta, este amintirea concertelor, iubirilor, necazurilor, este publicul care ne-a facut sa fim ceea ce suntem, si ea nu poate fi buna sau rea, decat in masura in care noi suntem astfel. Si cand simplitatea iti descopera realele calitati ale muzicii, iti dai seama de alte lucruri esentiale, pe care le-am uitat sau am uitat sa le vedem in forma lor reala.', completeaza artistii.
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter