Horatiu Malaele revine pe scena in “Femeia care si-a pierdut jartierele”

Publicat pe

Femeia care si-a pierdut jartierele', in regia lui Silviu Purcarete, revine pe scena vineri, 19 octombrie, de la ora 19.30, la Teatrul Teatrelor – Romexpo, in deschiderea stagiunii.

 

FEMEIA CARE SI-A PIERDUT JARTIERELE
Cu o distributie de exceptie, care cuprinde doi dintre cei mai importanti actori de comedie ai momentului, Horatiu Malaele si George Mihaita, piesa s-a jucat cu casa inchisa inca de la premiera, in vara anului trecut. Bucurestenii sunt invitati la un spectacol de mare rafinament, bazat pe textul maestrului vodevilului francez, Eugène Labiche. Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului, Purcarete a facut o montare bazata pe un inteligent joc al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii, compuse de Vasile Sirli. Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul permanent conectat la ritmul dinamic al piesei.

Din distributie fac parte nume de rezonanta din comedia romaneasca – Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac.
Spectacolul, programat initial pentru data de 13 octombrie, a fost reprogramat din motive obiective.  Biletele achizitionate deja isi pastreaza valabilitatea.

Foto: PR

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter