Horia Brenciu a intalnit ”Perfectiunea Feminina” (UPDATE) - VIDEO

Publicat pe

Odata cu videoclipul primului single extras de pe albumul „37”, cel de-al doilea material discografic al sau, Horia Brenciu a intalnit „Perfectiunea Feminina”.

Horia BrenciuEste vorba despre Belle, personajul feminim central din videoclipul piesei „Ultimul Dans', un clip unic in Romania datorita combinatiei de efecte prin care s-a realizat productia.

Cele 4 luni de munca au scos la iveala un videoclip cu adevarat senzational. In afara de celebrul, Motion Capture, cu care a fost realizat si faimosul „Avatar”, pelicula a mai beneficiat si de camera red, chroma key, camera traking, décor 3D aproape integral, simulare haine in 3D… si de Belle.

„Belle este personajul animat cu care dansez in clip. In timpul filmarii am cautat-o aproape toata ziua, dar n-am vazut-o nici macar o data… A fost un sentiment straniu, dar incitant. A trebuit sa fac apel la imaginatie pentru a simti prezenta femeii iubite langa mine. Mi-a fost foarte aproape insa Olga Avramov, regizorul, Nicolae Carpenisan, creatorul decorului 3D, Bogdan Lazar, animatorul motion captures si inca 40 de oameni care au compus echipa de filmare, carora le multumesc pentru dragostea si seriozitatea cu care au lucrat.', marturiseste artistul MediaPro Music.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de Europa FM, Horia Brenciu a sustinut astazi un concert live in studiourile radioului.

 

 

 

 

 

Horia Brenciu – Ultmul dans

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter