Horia Brenciu - Albumul 37, "un remediu pentru orice" - VIDEO

Publicat pe .

Dupa aproape un an de munca, Horia Brenciu scoate al doilea album al sau, intitulat 37'.

Horia BrenciuIn afara celor 12 piese originale, CD-ul contine si clipul piesei I love you', prima compozitie a artistului, si un interviu surpriza cu Horia Brenciu si orchestra sa.

Primul single promovat de pe albumul 37' se intituleaza Ultimul Dans', un vals lent ce beneficiaza si de un videoclip realizat la standarde intrenationale.

Am creat ceva nemaiauzit! Alaturi de echipa mea de creatie, Cristian Cretu, compozitor si Andreea Miclici, textier, sper ca am realizat un produs demn de un public de calitate!', marturiseste artistul.

I love you'… nu pentru faptul ca am compus-o eu, dar e o piesa de swing dedicata tatalui meu si numai gandul ca i-o cant lui e o clipa de bucurie, pentru mine! Iar Ultimul dans' pentru mine este dorinta de a-mi mentine toate amintirile apropiate de inima mea, de sufletul meu.', completeaza acesta.

In afara de starea de melancolie pe care ne-o da primul single, Ultimul Dans', pe 37' mai sint si stari de nervi, de lacrimi, de nebunie, de mare placere, de sublim si de un romantism incurabil! Asadar, reclama ar putea fi : 37'… un remediu pentru orice stare a vietii dvs!', declara Horia.

Fotograf: Edward Aninaru
 

Horia Brenciu – Ultimul dans

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton