Horia Brenciu - Din nou prezentator după 10 ani

Publicat pe .

brenciu1Duminică, 12 perechi „Dansează printre stele', iar prezentatorul acestui show cum nu s-a mai dansat vreodată este Horia Brenciu, care revine în această ipostază după exact 10 ani.

 

„În ultima perioadă, postura de jurat m-a obligat să mă uit mai mult în ochii concurenţilor. Duminică seara va trebui să mă uit în ochii telespectatorilor. Sincer, mi-era puţin dor de asta. Rolul de antrenor îmi place, dar nu l-am uitat pe cel de amfitrion. Vorba aia, cu el am debutat acum 21 de ani', a mărturisit Horia Brenciu.

 

Horia a acceptat entuziasmat propunerea de a prezenta acest show pentru că ştia formatul, despre care declară că e ceva mai mult decât tot ce s-a făcut până acum în materie de format de dans.

 

E în direct, dinamic, are muzică live şi perechi care ştiu să danseze şi se bat pentru un premiu care dublează competiţia. Dacă la „X Factor' trebuie să scot în evidenţă fiecare elev din echipa mea, aici, la „Dansează printre stele', toţi concurenţii sunt ai mei, adică trebuie să îi susţin pe toţi, necondiţionat', a mai declarat Horia Brenciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton