Horia Brenciu îl înlocuiește pe Florin Călinescu la „Românii au talent”, Va fi jurat și la „Vocea României”!

Publicat pe

Horia Brenciu îl înlocuiește pe Florin Călinescu la „Românii au talent', dar, în același timp va fi jurat și la „Vocea României', show-ul la care a venit în locul Andrei.

Horia Brenciu îl înlocuiește pe Florin Călinescu la „Românii au talent', Va fi jurat și la „Vocea României'!Horia Brenciu îl înlocuiește pe Florin Călinescu la „Românii au talent', Va fi jurat și la „Vocea României'!

Suprize, suprize în grila de toamnă a Pro TV și se pare că Horia Brenciu este asul din mâneca televiziunii din Pache Protopopescu. După ce Andra a anunțat că se retrage din juriul „Vocea României' și în locul ei a venit Horia Brenciu, fosta vedetă Antena 1 îl va înlocui și pe Florin Călinescu la „Românii au talent', potrivit Click!

„Revenirea la «Vocea României» este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu', a spus Horia Brenciu.

Se pare că Brenciu filmează pentru emisiunea de talente muzicale zilele acestea, iar când vor începe preselecţiile pentru „Românii au talent' se va plimba și prin ţară cu echipa emisiunii.

Horia Brenciu a mai fost vedetă PRO TV

Horia Brenciu, actor, cântăreţ și prezentator, nu este la prima colaborare cu PRO TV. Puţini ştiu că în 2006 a jucat în serialul „Om sărac, om bogat', unde l-a interpretat pe Titi Prodan. În perioada 2011-2013, a fost jurat alături de Smiley, Loredana şi Marius Moga în show-ul „Vocea României', ca mai apoi, în 2014, să plece la Antena 1, unde a fost jurat în showul „X Factor'. Puţini ştiu că Brenciu a avut prima apariţie tv în vara lui 1993, în producţia TVR „Concurs de seducţie', realizată pe litoral, la Costineşti. Următorul show prezentat de Brenciu a fost în octombrie aceluiaşi an, concursul „RoBingo'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter