HOROSCOP CHINEZESC 2020. Zodiile cărora le merge prost în anul Şobolanului de Metal

Publicat pe

Noul an chinezesc, cel al Şobolanului de Metal, a început pe 25 ianuarie 2020 şi este considerat un an al începuturilor, indiferent că vorbim despre relaţii sau loc de muncă, al noilor oportunităţi, dar şi al câştigurilor financiare pentru cele mai norocoase dintre zodii. Însă, nu tuturor le va merge bine în acest an şi, conform horoscopului chinezesc pe 2020, sunt semne zodiacale care trebuie să aibă ceva mai multă grijă cu banii, dar şi în relaţia cu partenerul pentru că pot apărea probleme.

Anul Şobolanului de Metal este socotit prosper şi norocos pentru aproape toate semnele zodiacale, însă unii trebuie să aibă mai multă grijă decât alţii. Este un an bun pentru a crea noi lucruri, noi afaceri, noi proiecte şi a evolua, dar cei care nu valorifică şansele primite în acest an trebuie să ştie că nu vor mai primi altele prea curând.

Anul Şobolanului de Metal va aduce situaţii benefice, oportunităţi, întâlniri cu oameni speciali, noroc, va echilibra situaţii, dileme şi va aduce schimbări care îi pot împinge pe mulţi din zona de confort.

Zodiile care trebuie să aibă mare grijă în 2020 şi să nu rateze şansele primite, dar mai ales să-şi controleze ieşirile nervoase sunt:

Șobolanul are o predispoziţie pentru scandal în anul Şobolanului de Metal. În 2020, este capabil să facă mai mult ca niciodată din ţânţar armăsar, să creeze conflicte din nimic şi să despice firul în patru, fiind o zodie recunoscută pentru abilitatea de a căuta cearta în carul cu fân. Mare atenţie, aşadar, la tonul ridicat în discuţiile cu prietenii, dar mai ales cu cei din familie pentru că sunt toate premisele ca o conversaţie în contradictoriu să se transforme într-un scandal de amploare. Analizaţi-vă de două ori vorbele şi la locul de muncă, riscaţi să stricaţi legături vechi prin nişte vorbe de moment. Nu vă daţi demisia la nervi, respectiv nu concediaţi pe cineva sub impulsul momentului pentru că veţi regreta! Apel la calm, aşadar!

Calul, Cocoşul şi Oana sunt, oarecum, în aceeaşi situaţia cu Şobolanul. Sunt zodii predispuse la certuri şi conflicte pe tot parcursul lui 2020. Cântăriţi-vă fiecare vorbă şi analizaţi-vă reacţiile, pe cât posibil! Veţi avea multe de pierdut dacă vă ieşiţi nejustificat din fire şi aruncaţi cu vorbele şi chiar cu pumniii – în situaţiile extreme. Apelaţi la toate metodele posibile de a vă calma nervii şi alunga stresul. Faceţi sport, masaje de relaxare, dormiţi cu lavandă pe pernă, orice e nevoie pentru a vă ajuta să ieşiţi din 2020 fără conflicte majore!

Şi Tigri vor fi mai arţăgoşi decât de obicei în acest an!

Bivolul nu este rău aspectat în anul Şobolanului de Metal. În mare parte, va avea parte de tot ce îşi doreşte, cu o mică mare excepţie: dragostea. La job, situaţia este normală – nici mai bună, nici mai proastă decât în anul precedent, relaţiile cu familia foarte bune, însă pe plan amoros nu le vor ieşi pasienţele. Însă, există şanse ca viitorul să fie unul luminos datorită a ceea ce clădiţi anul ăsta. Mai exact, puteţi cunoaşte anul acesta un partener pe viaţă, chiar dacă iniţial nu vi se va părea că există mare compatibilitate între voi. Ai puţină răbdare!

Şi Iepurii trebuie să se mulţumească doar cu banii în acest an pentru că în dragoste se anunţă dezastru. Anul este excelent pentru afaceri, proiecte noi, mărire de salariu şi noroc cât cuprinde la bani, dar amoros nu se leagă nimic. Se anunţă un an zbuciumat pe plan sentimental, în care apar în calea voastră oameni nepotriviţi, care vă vor servi drept lecţii de viaţă. Unele dure!

Află ce zodie ești în zodiacul chinezesc

sursa foto: letstalkchineseonline.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter