Hugh Jackman e cel mai sexy barbat al anului 2008 - VIDEO

Publicat pe

Hugh JackmanHugh Jackman s-a clasat pe prima pozitie in clasamentul celor mai sexy barbati ai anului 2008 publicat de revista People.

Actorul australian a reusit sa obtina mai multe voturi decat contracandidatii sai, unul mai frumos decat altul, devansandu-i astfel pe Daniel Craig, Zac Efron, Michael Phelps sau Mark Paul Gosselaar

Locul doi i-a revenit lui Daniel Craig, interpretul lui James Bond, in timp ce tanarul Zac Efron a reusit sa se claseze pe cea de-a patra pozitie.

Michel Phelps, inotatorul fenomen de la Jocurile Olimpice de la Beijing, a iesit doar al optulea, in timp ce carismaticul actor spaniol Javier Bardem s-a plasat pe locul 12.

Marele castigator de anul acesta are 40 de ani, este casatorit de 12 ani si are doi copii. Elizabeth Sporkin, editorul sef al revistei People, il descrie ca pe „un barbat modest, romantic, minunat, starul momentului”. Jackman joaca in filme de actiune, ii canta balade romantice sotiei sale, pregateste clatite la micul dejun pentru cei doi copii, Oscar si Ava, si transpira la sala pentru a-si mentine conditia fizica de invidiat.

A devenit cunoscut odata cu rolul din trilogia „X-Man”, pentru a fi extrem de apreciat de critici in pelicula „Prestigiul”. In curand va putea fi vazut pe marile ecrane in filmul „Australia' in care joaca impreuna cu Nicole Kidman.

In anii trecuti, tilul de „cel mai sexy barbat in viata” le-a revenit unor mari actori precum: George Clooney, Brad Pitt, Mattew McConaughey, Matt Damon. „Brad este extrem de sexy, George este extrem de inteligent, Matt este baiatul din vecini, in timp de Hugh este un tip curajos, cu un accent minunat si un fizic foarte frumos”, declara Elizabeth Sporkin.

Foto: www.hepta.ro

Australia – Trailer

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter