The Humans, prima reacție după ce au ratat finala Eurovision 2018! Ce mesaj au transmis fanilor: "Suntem mândri că..."

Publicat pe

Premieră nefericită în istoria Eurovision! Pentru prima dată de când există semifinale, România a ratat calificarea în finala Eurovision 2018. VIVA! a reușit să obțină prima reacție a celor de la The Humans, la puțin timp după trista veste. 

Piesa Goodbye, din păcate, a însemnat La Revedere, Eurovision, chiar de la semifinală, spre dezamăgirea întregii delegații a României și a fanilor concursului. În pofida faptului că trupa The Humans a avut o prestație foarte bună, iată că seara de 10 mai a fost una sub semnul ghinionului, pentru noi. Nimeni nu sar fi așteptat la un asemenea rezultat, dar iată că vorba potrivit căreia socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg se adeverește, încă o dată.

VIVA! a reușit să obțină prima declarație oficială din partea The Humans, la aproximativ jumătate de oră după aflarea rezultatului, respectiv că au ratat finala Eurovision 2018: „Vă mulțumim din suflet celor care ne-ați susținut! Vă mulțumim cu același suflet și celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși! Este minunat că și în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriți nici voi și susțineți în continuare artiștii români, în orice situație”. 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter