Ian Ziering, simpaticul Steve din "Beverly Hills 90210", a divorțat după 9 ani de căsnicie! Cum arată cele două fiice ale lor

Publicat pe

Ian Ziering, interpretul simpaticului Steve din „Beverly Hills 90210”, și-a anunțat recent fanii că a pus capăt mariajului cu Erin Kristine Ludwig, după 9 ani. Actorul și fosta lui soție au două fiice împreună.

Ian Ziering, actor devenit faimos datorită serialului „Beverly Hills 90210”, era considerat până de curând unul dintre puținii norocoși de la Hollywood cu un mariaj solid. Iată însă că, spre dezamăgirea fanilor, Ian Ziering și-a anunțat recent divorțul pe contul de Instagram: „Cu inima grea, vă anunț că eu și Erin ne-am despărțit. Cu programele noastre de lucru haotice nu am putea fi mai ocupați, iar în anii din urmă acest lucru ne-a îndepărtat unul de celălalt”, a spus actorul.

Ian Ziering și soția lui au fouă fiice

În pofida faptului că s-au despărțit, Ian Ziering a avut doar cuvinte de laudă pentru cea care i-a fost soție timp de 9 ani și care i-a dăruit două fiica minunate — Mia Loren (8) și Penna Mae (6). Este una dintre cele mai incredibile femei pe care le-am cunoscut vreodată și o mamă extraordinară pentru copiii noștri', a mai adăugat actorul.

Ian Ziering, care a jucat recent în continuarea „Beverly Hills 90210”, a explicat că a preferat să vorbească despre finalul căsniciei sale tocmai pentru a evita orice fel de zvonuri care ar fi putut ieși pe marginea acestui subiect.

În anii ‘90, faimosul serial a fost mai mult decât un fenomen, a fost o miæcare culturalã care a influenåat generaåii. Puåini sunt tinerii de acum 25 de ani care sã nu ætie cine au fost Brandon, Brenda, Donna æi Dylan. Din pãcate, speranåa de a vedea tot castingul din nou împreunã a dispãrut … odatã cu moartea lui Luke Perry.

„Beverly Hills 90210”, serialul-fenomen

Modelul „decadent al occidentului a fost adus la noi în anii ‘90, când încă nu ne dezmeticiserăm bine din bezna comunistă, de unul dintre cele mai de succes seriale americane ale tuturor timpurilor – „Beverly Hills 90210. Pentru tinerii de atunci, povestea puștilor cool de liceu și mai apoi de colegiu care-și trăiau adolescența cu totul altfel decât o făcuseră ei era inspirațională. Un asemenea impact nu a avut nici filmul „Liceenii, care, în 1985, umplea la refuz sălile de cinematograf. Aici era vorba însă despre altceva…

O idee genială, un serial de milioane

Niște tineri fără inhibiții, cu haine de firmă și mașini decapotabile, își trăiau viața din plin, punându-te, episod de episod, în fața unor situații nemaiîntâlnite. Era imposibil să nu-l iubești pe fermecătorul Dylan, cu alura lui de James Dean, sau pe „băiatul bun, Brandon, ori să nu-ți dorești să arăți și să te îmbraci ca Brenda și să ai măcar puțin din sex-appealul lui Kelly, din inteligența Andreei, ori din carisma lui Steve.

Ideea lui Aaron Spelling de a crea un serial despre tineri și problemele lor s-a dovedit a fi o mișcare genială. Încercarea lui Brandon și a surorii sale, doi tineri din Minessota, de a se adapta în agitatul Beverly Hills, poveste condimentată cu scene de sexualitate explicită, a avut atât succes, încât s-a întins pe parcursul a zece sezoane, cu siguranță mai mult decât anticipaseră producătorii.

Deși s-a terminat în 2000, serialul încă se difuzează în reluare, în lumea întreagă. Din păcate, deși s-a făcut o continuare a „Beverly Hills 90210”, distribuția în formulă completă a devenit imposibilă, deoarece Luke Perry, interpretul lui Dylan, a încetat din viață, la doar 52 de ani, în urma unui atac vascular cerebral.

Ian Ziering (Steve Sanders)
După „Beverly Hills 90210”, actorul a devenit și mai faimos datorită francizei Sharknado, dar nu numai… Ian Ziering este și dansator Chippendales din 2013, iar la 55 de ani încă face furori pe scenă. Actorul a fost căsătorit timp de cinci ani cu modelul Playboy Nikki Schlier, iar în 2010 s-a căsătorit cu Erin Ludwig, care i-a dăruit două fiice. Mariajul său a durat 9 ani.

Foto: Hepta

Ian Ziering, simpaticul Steve din "Beverly Hills 90210", a divorțat după 9 ani de căsnicie! Cum arată cele două fiice ale lorIan Ziering, simpaticul Steve din "Beverly Hills 90210", a divorțat după 9 ani de căsnicie! Cum arată cele două fiice ale lor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter